အင္ဥေၾကာ္
ေပၚဦးေပၚဖ်ား အင္ဥေလးေတြ ေၾကာ္ထားပါတယ္ေနာ္။ အရသာ စိမ့္စိမ့္ေလးနဲ႔
စားလို႔အရမ္းကိုေကာင္းပါတယ္။ ေပၚစခ်ိန္ အင္ဥက အႏုဆံုးမို႔ ခ်က္ရတာလဲျမန္
စားရတာလဲေကာင္း။ အားေပးၾကပါဦးေနာ္။
အင္ဥ ၅၀သားကို ေရအထပ္ထပ္စင္ေအာင္ေဆး ၄စိတ္စိတ္ထားပါ။ သဲေတြစင္ေအာင္ေရေဆးရတာေတာ့ အင္မတန္မွပင္ပန္းပါတယ္။ း)
ၾကက္သြန္နီ ၃ဥ
ၾကက္သြန္ျဖူ ၅မႊာ
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ၁လံုး
ထံုးစံအတိုင္းဆီသတ္ေၾကာ္ပါပဲ။ ဆီကိုေတာ့ ဟင္းခတ္ဇြန္း
၃ဇြန္းေလာက္ထည့္လိုက္ပါတယ္။ အင္ဥေၾကာ္ရင္ ဆီေပ်ာက္ေပ်ာက္သြားလို႔
က်န္းမာေရးနဲ႔ မညီညြတ္လဲ မသိခ်င္ေယာင္ေဆာင္ျပီး ဆီမ်ားမ်ားေၾကာ္
စားပလိုက္တာပဲ။ :D ၾကက္သြန္နီ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို အေရာင္တင္မွဳန္႔ လက္ဖက္ဇြန္း
၁ဇြန္း ဆႏြင္းမွဳန္႔ အနည္းငယ္ထည့္ဆီသတ္ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးႏြမ္းလွ်င္
ၾကက္သြန္ျဖဴထည့္ ၁မိနစ္ခန္႔ေမႊပါ။ အင္ဥမ်ားထည့္ ၅မိနစ္ခန္႔ေမႊပါ။ ေရကို
အင္ဥျမုပ္ေအာင္ထည့္ မီးအေနေတာ္ထားျပီး အခ်ိဳအငန္ထည့္ကာ အင္ဥမ်ားႏူးျပီး
ဆီျပန္လာေအာင္ေၾကာ္ပါ။
အင္ဥမ်ားႏူးျပီး အရသာအေနေတာ္ဆိုလွ်င္ အားလံုးႏွစ္သက္မဲ့
အင္ဥေၾကာ္ေလးရပါျပီရွင္။ တခ်ိဳ႔ကေတာ့ ပုဇြန္ေျခာက္ထည့္ေၾကာ္ၾကပါတယ္။
က်ြန္မေတာ့ ပုဇြန္ေျခာက္ထည့္လွ်င္ အင္ဥအရသာေပါ့တယ္ထင္လို႔
ဒီတိုင္းေလးပဲေၾကာ္စားပါတယ္။ ခ်စ္မိတ္ေဆြမ်ားအားလံုးပဲ ႏွစ္သက္ၾကပါေစေနာ္။
ကဲမိတ္ေဆြတို႔ ခ်က္စားလိုက္ၾကပါအံုးဗ်ာ.. ကၽြန္ေတာ္ေတာ့ တစ္ခါစားဖူးတယ္ စားလို႔အင္မတန္ေကာင္းပါတယ္
ေက်းဇူးတင္ခ်င္တယ္ဆိုရင္ေတာ့ စိတ္ေစရာကိုသာ ေက်းဇူးတင္လိုက္ပါ
PDF အေနနဲ႔လိုခ်င္ရင္
ဒီမွာ ေဒါင္း.ယူလိုက္ပါဗ်ာ
စိတ္ေစရာသို႔>>>>
0 comments:
Post a Comment
ဝေဖန်ပါ၊ အကြံပြုပါ၊ လိုအပ်တာရှိရင်ထောက်ပြပါ၊ ကျေးဇူးအထူးတင်ပါသည်။